Blog

Dag 3 – Sankt Anton

Efter en rejäl frukost så styrde vi kosan mot Sankt Anton. Ett par timmar i bil med några P3 historia som sällskap och en blandad musikönskning och vi var framme. Solen stekte över Sankt Anton så vi fann det såklart lämpligt att snöra på oss vandrarskorna och gå på en tvåtimmars vandring uppåt i bergen. Varför inte, liksom!

Turen bjöd på allt från hisnande utsikt, spännande vattenfall och uppsvullna kadaver på vägen (vi stötte på något som såg ut som en hund/räv som död låg och jäste i solen). När vi väl kom tillbaka till hotellet så dök vi direkt ner i poolen för att svalka oss och sen gick vi ut och avnjöt en typisk tysk/österrikisk middag; en wienerschnitzel. Tyvärr har inte tyskar eller österrikare överraskat oss med någon kulinarisk upplevelse, utan det får vi hoppas kommer i Italien sen. I morgon bär det av upp på någon bergstopp. På återseende!

Post a Comment