Helsingborg

Helsingborg

I april 2022 så tog vi en weekend ner i Helsingborg för att också åka över en sväng till Helsingör. Helsingborg är verkligen en trevlig stad, och det var härligt att se att våren redan kommit och det var fullt på uteplatserna, även om det var aningens småkyligt i blåsten. På kvällen så blev det ett restaurangbesök där vi provade på fondue. Det har man ju inte käkat sedan det begav sig på 80-talet, så det var ett trevligt återseende.

Det var en underbart fin kväll vid hamnen, och vi hamnade bredvid en mur som Fabian lätt hoppade jämfota upp på. Såklart skulle Jonah visa sig på styva linan och skulle göra om bedriften. Om det var hans tighta brallor som ställde till det, eller om han helt enkelt inte är så spänstig som han trodde, det förtäljer inte historien. Men det slutade att han kom halvvägs upp och slog upp två riktigt rejäla sår på benen.

Denna mur var ett par centimeter för hög för jonah

Det var bara att traska tillbaks till hotellet för att leta plåster.