Bergeggi

Bergeggi

Äntligen framme vid vårt slutmål! Vi hade bokat boende via airbnb, och efter mycket letande så hade vi hittat denna pärla (klicka på bilderna för bildspel)

Huset låg uppe på en kulle med utsikt över havet. Vi bodde på första våningen, så vi hade bara någon meter ut till infinity-poolen utanför. Jag kan lova att vi låg och göttade oss hela dagarna därute.

Lägenheten var påkostade med modern inredning och ljusa fina detaljer, och det fanns verkligen inget att klaga på. Nedanför kullen så kom man direkt ner till havet och den långa fina stranden. I norra Italien så består ju stranden av småsten, så det var inte superskönt att ligga och sola i. Nästa gång tar vi med oss badtofflor också! Vi var nere vid stranden ett par gånger, men hade som synes svårt att slita oss från poolen uppe vid huset.

Felix, den lille livsnjutaren, njöt i fulla drag.

Ett och annat halvsnyggt simhopp hann Jonah med också!