Alicante

Alicante

Redan året efter vår första resa till Alicante så åkte vi ner igen. Denna gången hyrde vi inte någon bil och bodde på Infinity View i Araenales del Sol. Det blev inte mycket bloggat denna gången heller, men här kommer en bildkavalkad

Resa mot Alicante

Dag 1

Här fanns det ingen tid att spilla! Det var direkt ner till vår infinity pool och njuta av dagen. Grabbarna verkligen njöt, och vi också!

Dag 2

Andra dagen inleddes också i poolen. Det är svårt att hålla sig därifrån när den ligger precis utanför. På kvällen drog vi dock iväg för att käka lite på en pizzeria som vi fått rekommenderat. Den höll värdsklass!

Dag 3

Idag blev det en heldag på stranden. Det ligger en kanonfin, och vansinnigt lång, strand nedanför där vi bor, så vi knallade ner med våra solstolar, bodyboards och handdukar. Kunde inte bli bättre!

Dag 4

På området ligger det ett par padel-banor, så grabbarna lirade lite mot Oscar och Gabbe. Vem som vann framgår inte av historien, men dom såg ut att ha roligt!

Dag 5

Nu blev det ju inte bara sol och bad nere i Alicante, utan vi fick ju åka in till själva stan också för att käka lite gott och strosa runt.

Dag 6

En dag i veckan så är det marknad i närheten av där vi bodde. Det fanns allsköns krims-krams blandat med inhemska matvaror som vin och olja. Det blev en promenad för att kika, och ett par churros för att inte tappa orken. 🙂

Dag 7

Sista dagen avslutades med en dag inne i stan. Imorgon går flyget tidigt hem till Sverige