Alicante

Alicante

Sommaren 2018 så bokade vi en lägenhet i Alicante. Vi bokade den via AirBnb, vilket var första gången vi testade detta. Vi hyrde också en bil för att kunna ta oss runt lite mer.

När vi hade landat i Alicante så möttes vi av mulet väder med lite regnskurar. Direkt fick man ju dåliga vibbar, men det visade sig vara en ytterst tillfällig skur, och resten av semestern så var det strålande sol och underbart väder.

Dagarna ägnades i regel åt att vi körde simträning i poolen på området. Det var en 25 meters bassäng, och målet var att köra 1 km varje morgon. Grabbarna fick också simma, och efter ett par dagar var dom riktigt duktiga. Min kollega Rudi bodde i sin lägenhet en bit bort, och han kom över för en simtur en dag också

Sedan blev det i regel stranden fram till lunch för att avsluta med lite poolhäng på eftermiddagen

Vi passade också på att ta en sväng förbi stället där Rudi bodde, vilket visade sig vara så fint att vi bodde där på nästa resa till Alicante.

Såklart blev det mycket träning på resan också. Det fanns ett motionsspår precis gatan över där vi bodde, och där blev det några morgonrundor innan solen började steka allt för mycket. Det var riktigt gött att hoppa i poolen efteråt kan jag lova

Eftersom vi håller på med Crossfit och hade hyrt en bil så fanns det ju inga ursäkter att inte åka ner till lite lokala crossfit-ställen för att mäta sig med förmågorna. Det var riktigt roligt (och varmt) och man kände sig väldigt välkommen!

Sen passade vi på att köra lite träning med Rudi i gymmet där han bodde

Men såklart blev det många turer in till Alicante för att gå på restauranger och uppleva staden

Vi njöt verkligen i fulla drag!

Vi passade också på att åka till vattenlandet Aqualandia i Benidorm. Där blev det en heldags badande och åkandes i diverse galna vattenrutschkanor. Riktigt härligt!