Krumbach

Krumbach

På väg hemåt från Italien så blev vårat första stopp Krumbach i Bavarien. Vi valde hotellet mest på måfå eftersom det låg bra till, och att staden verkade mysig. Själva hotellet var kanske inte någon höjdare, men vi hade tur med själva staden.

Det började med att vi skulle gå ut och äta och hittade en kanontrevlig restaurang som låg precis bredvid ån som flyter genom staden. Där vankades det lokalt bryggd öl, och maten var utsökt. Felix lyckades pricka in den största crème brûléen som han skådat, och mumsade i sig den med god aptit.

Då vi var klara så märkte vi att det var musik en bit längre bort, så vi tänkte att vi går och kikar. Staden hade varit ganska folktom hittills, men nu insåg vi var alla var. Det var konsert mitt i staden och det var ölstånd och restauranger öppna på det lilla torget som fanns där.

Vi stannade såklart kvar och diggade av musiken, och fick till och med vår bild tagna av lokaltidningen då dom gick runt och pratade med folk. En mycket trevlig kväll!