San Diego, CA (Dag 3)

San Diego, CA (Dag 3)

Idag så snörde vi på oss vandrarskorna och drog ner till Downtown San Diego, närmare bestämt Gaslamp Quarters och marinan. Vi vandrade runt lite på måfå och njöt av kontrasterna mellan den gamla delen av San Diego, och de nya skyskraporna som tornar upp sig i de nya delarna. Vi kan säga att vi föredrar det gamla.

Fabian hittade 25 cent och köpte ett tuggummi

Streetart

Nere i marinan låg det lyxbåtar blandat med vanliga småbåtar

Nere Vid Embarcadero park stod det brandbilar uppställda så grabbarna ställde upp sig vid dessa 🙂

Jonah och grabbarna

Mia och grabbarna

Fabian spanar

När värmen gassade på så råkade vi av en händelse gå förbi ett Ben & Jerry’s ställe. Vi vet alla hur en sådan incident brukar sluta. Det blev några feta, smarriga glassar till alla i familjen.  Såklart så drog vi i oss glassarna precis innan lunch, vilket gjorde att vi bara ville ha en lättare lunch, något som har visat sig omöjligt i det här landet. Här är portionerna stora vare sig man vill det eller inte. Det blev återigen mexikanskt. Riktigt gott, men tyvärr så orkade vi inte äta upp allt.

Vi kikade också lite på ett gammalt hangarskepp som ligger nere vid hamnen, och man slås över hur makalöst stort det egentligen är; det är som en liten ö som ligger där. Riktigt coolt!

Mor och son <3

Väl hemma på hotellet så blev det ett par lata timmar vid poolen. Det var inte mycket folk eftersom det var mitt emellan in och utcheckning. Det passade oss perfekt!

På kvällen så tog vi en tur med Bahia Belle, en gammal “steamwheeler”, alltså en ångbåt som drivs med skovelhjul. Det blev en tvåtimmarstur i bukten utanför hotellet, men man kände ändå historiens vingslag, och kunde riktigt se hur man egentligen satt på Mississippi nån gång i början av 1800-talet om det inte vore för några lite väl förfriskade amerikaner som hojtade och tjoade.

Kaptenen

Fabian

Grabbarna grus

Mia med killarna

I morgon tänkte vi kliva upp skapligt tidigt och dra vidare norrut.

Los Angeles, here we come!