Hollywood, CA

Hollywood, CA

I morse vaknade vi med tuppen och packade snabbt ihop våra saker för att kunna bege oss mot Los Angeles. Planen var att inte ha så bråttom upp, utan att stanna en del längst vägen, samt att, när vi kom fram, åka förbi Griffith Observatory för att få en blick över stan och kika på Hollywoodskylten.

Sagt och gjort. Vi åkte mot Carlsbad som skulle bli vårt första stopp. Där hade vi tänkt kika lite på stranden innan vi skulle åka vidare mot Newport där vi tänkte käka lunch. När vi närmade oss Carlsbad så var det dock så mulet att vi beslöt oss för att åka vidare, men just då så åkte vi förbi Carlsbads Outlet, och kunde inte motstå att åka in. Det blev ett besök på Reebok outlet där det bland annat införskaffades fräsiga Crossfitskor till en tredjedel av hemmapriset.

Efter ett snabbt stopp i Newport så styrde vi kosan mot LA. Väl uppe på observatoriet så blev det en del fotande, men eftersom Hollywoodskylten ligger rätt långt ifrån så beslöt vi oss för att se om vi kunde ta oss närmare. Det blev en hel del snirkliga vägar upp innan vi kom hyfsat nära. Det är helt omöjligt att komma närmare om man inte kliver ur bilen och knallar upp i bergen.

Utsikt över L.A från Griffith Observatory. Det är endel smog så därför syns inte staden så klart.

Mia och Killarna med Hollywood-skylten i bakgrunden.

Jonah och killarna med Hollywood-skylten

Griffith Observatory, det var dessvärre stängt idag så vi gjorde inget besök.

Det blev en hel del snirkliga vägar upp innan vi kom hyfsat nära. Dock får man inte stanna eller parkera så vi fick ta en bild i förbifarten.

Efter den bravaden så checkade vi in. Vi bor på ett Best Western som ligger 5 minuters gångväg från Hollywood Blvd. dit vi också styrde kosan. Vi hittade stjärnor som passade hela familjen, allt ifrån Kermit och Michael Jackson, till Ingrid Bergman och Ozzy Osbourne.

Killarna med idolen Michael Jackson

Tillbaka till framtiden idolen Michael J Fox

Fabian älskar The Simpsons!

Walk of fame!

Mia och grabbarna

Mia har shoppat 🙂

Ikväll har vi köpt biljetter till Six Flags dit vi skall åka i morgon. Det blev en gräsligt dyr historia, så vi får hoppas att det blir värt det.

Vi hörs i morgon!