Templeton, CA

Templeton, CA

Vilken mardrömmsdag 😩 Jonah fick öroninflammation delux, så imorse spenderade vi några timmar på akuten. Vi fick hjälp direkt på ett mindre sjukhus. Jonah hade tokont och ett konstant tryck över vänster örat. Han fick både penicillin och smärtstillande. Dock hjälpte det inte så det slutade med att han fick en morfinspruta och droppar i örat. Personalen på sjukhuset var så gulliga och hjälpsamma! Tack ❤️ Sedan fick vi bege oss till ett apotek för att hämta ut penicillin och smärtstillande. Mia fick köra, vilket inte var det lättaste för henne. Sexfiliga körbanor och mycket trafik. Inte lätt när man inte är van och dessutom har en make som har så ont i örat så han skakar…. Killarna skötte sig exemplariskt och fick titta på film på ipaden.😅

Efter nästan fyra timmar i bilen kom vi äntligen fram till vårt hotell som ligger på Union Square, mitt inne i San Francisco. Mia var överlycklig att hon klarat av att köra och mycket lättad såklart. Som skönt var hade hotellet en restaurang så Mia och killarna kunde få i sig lite mat och pusta ut. Stackars  Jonah tillbringade kvällen i sängen och plågas fortfarande av smärta 💔 Fy stackare! Hoppas penicillinet verkar snabbt!

Tyvärr fick vi hoppa över High way 1 och Big sur som vi längtat så efter…. men förhoppningsvis känner sig Jonah bättre imorgon så vi kan ta en tur i San Francisco med omnejd!

Inne på akuten i den lilla staden Templeton