Templeton, CA

Templeton, CA

Vilken mardrömmsdag đŸ˜© Jonah fick öroninflammation delux, sĂ„ imorse spenderade vi nĂ„gra timmar pĂ„ akuten. Vi fick hjĂ€lp direkt pĂ„ ett mindre sjukhus. Jonah hade tokont och ett konstant tryck över vĂ€nster örat. Han fick bĂ„de penicillin och smĂ€rtstillande. Dock hjĂ€lpte det inte sĂ„ det slutade med att han fick en morfinspruta och droppar i örat. Personalen pĂ„ sjukhuset var sĂ„ gulliga och hjĂ€lpsamma! Tack ❀ Sedan fick vi bege oss till ett apotek för att hĂ€mta ut penicillin och smĂ€rtstillande. Mia fick köra, vilket inte var det lĂ€ttaste för henne. Sexfiliga körbanor och mycket trafik. Inte lĂ€tt nĂ€r man inte Ă€r van och dessutom har en make som har sĂ„ ont i örat sĂ„ han skakar
. Killarna skötte sig exemplariskt och fick titta pĂ„ film pĂ„ ipaden.😅

Efter nĂ€stan fyra timmar i bilen kom vi Ă€ntligen fram till vĂ„rt hotell som ligger pĂ„ Union Square, mitt inne i San Francisco. Mia var överlycklig att hon klarat av att köra och mycket lĂ€ttad sĂ„klart. Som skönt var hade hotellet en restaurang sĂ„ Mia och killarna kunde fĂ„ i sig lite mat och pusta ut. Stackars  Jonah tillbringade kvĂ€llen i sĂ€ngen och plĂ„gas fortfarande av smĂ€rta 💔 Fy stackare! Hoppas penicillinet verkar snabbt!

TyvĂ€rr fick vi hoppa över High way 1 och Big sur som vi lĂ€ngtat sĂ„ efter
. men förhoppningsvis kĂ€nner sig Jonah bĂ€ttre imorgon sĂ„ vi kan ta en tur i San Francisco med omnejd!

Inne pÄ akuten i den lilla staden Templeton