Highway One, San Simeon, CA

Highway One, San Simeon, CA

Efter att ha lagt oss illröda efter gårdagens fadäs med solkrämen, så vaknade vi upp i morse pigga och glada. Vi tog en liten morgonpromenad bort till Urth Cafe för en nyttig och näringsriktig (och skapligt dyr) frukost. Urth Café är ett ställe som rider lite på hip & healthy-vågen som finns i LA. Caféet erbjuder ekologiskt mat som är fräscht och gott, men kostar som en bättre middag hemma i Svedala.

Efter detta så tog vi en sväng ner till Crossfit Santa Monica, som var ett av de många ställen vi bockat av för att köra crossfitpass på. Såklart har vi haft fullt upp med att götta oss under den här resan, så nått crossfittande har inte blivit av. Vi köpte i alla fall en t-shirt vid besöket. Alltid lurar det nån! 😜

Vingårdar längst High way 1

Då vi hade ca 4 timmar till San Simeon, som skulle vara vårt mellanstopp innan San Francisco, så monterade vi en iPad mellan framsätena i bilen så grabbarna fick se film under resan. Den första delen från LA innan man kommer till Big Sur är rätt tråkig, så för att slippa eviga frågor från barnen så fick vi det nu lugnt och  och skönt.

Väl framme i San Simeon så beslöt vi oss för att ta en tur upp till Hearst Castle. Jonah har varit där tidigare, så vill ni få en liten bakgrundshistoria så kan ni läsa det här.  Det var lika imponerande denna gången, och till och med grabbarna njöt av lite kultur.

Dab med statyn 😆

Kolla in dom snirkliga vägarna!

Efter en medioker middag på den enda restaurangen tillgänglig nära hotellet så tog vi en tripp ner mot havet. Dimman hade lagt sig tät över kusten, men när vi kom ner så lättade dimman och vi bjöds på en fantastisk solnedgång!

Dab av pappa och mamma 😂

I morgon tutar vi vidare mot Big Sur och San Francisco!

Väl mött då!