Mojave desert, CA

Mojave desert, CA

Idag tog vi farväl av Las Vegas, men passade på att ta en sista sväng till den stora poolen som fanns på området innan vi satte oss i bilen för att bege oss mot Desert Hot Springs där vi kommer att stanna två nätter innan vi åker vidare. På vägen så passade vi på att åka igenom Joshua Tree national park samt Mojaveöknen.

Joshua Trees

Man slås av de stora vidderna och de mäktiga bergen som bereder ut sig vid sidan av oändliga slätter. Det blir dock lite segt i längden att åka rakt fram hela tiden, så vi fördriver tiden med att lyssna på ljudbok, äta godis och tjata på ungarna att sluta bråka bak i bilen, antagligen som vilken familj som helst.

Väl framme på hotellet så blev det ett besök i poolen i vanlig ordning, och sedan så började vi googla på var vi kunde äta middag. Av en slump så såg vi att det låg en stor outlet ca 20 minuter härifrån, så det blev en tur dit också. Efter ett par timmars shoppande har vi nu kommit hem. I morgon blir det nog en sväng tillbaka till vår nyfunna outlet. Det finns affärer att besöka och väskor att fylla!