Desert Hot Springs, CA

Desert Hot Springs, CA

Solen stekte över hotellet när vi vaknade i morse. Det var 33 grader varmt och inte ett moln på himlen. Direkt efter frukost så hade vi bestämt oss för att testa gymmet som hörde till hotellet. Själva gymanläggningen låg inte på hotellet, utan man fick åka ca 5 minuter in till stan. Vi hade inga stora förhoppningar på gymmet, då vi trots allt befinner oss mitt i ingenstans, men vi blev glatt överraskade. Gymmet var helt ok, även om det var lite slitet, och vi fick ett trevligt bemötande av mannen i receptionen.

Efter gymmet så blev det ett besök i poolen. Jag kan påpeka att hotellet är i princip tomt förutom oss. Varför vet jag inte. Det betyder dock att det inte är några problem att hitta en ledig solstol.

Efter nån timmas badande så beslöt vi oss för att åka tillbaks till den outlet vi var på igår. Det fanns en hel del som vi inte hade gått igenom än. Det slutade med att vi kom hem med ytterligare några kassar. Outleten heter Desert Hills premium outlet, och kan varmt rekommenderas! Här hittar du massa kända varumärken till kanonpriser!

På vår resa till Outleten finns massvis med vindkraftverk, säkert tusentals. Det blåser endel här så det är inte så konstigt!

I morgon så bär det av igen. Denna gången till San Diego.