Las Vegas, NV

Las Vegas, NV

Då vi vaknade i morse så var det för ovanlighetens skull mulet och lite kyligt (25 grader) här i Vegas. Vi bestämde oss därför för att åka till Luxor hotell och titta på utställningen om Titanic som dom har där.

Grabbarna har varit väldigt intresserade av Titanic, historien runt den och vad som hände när hon sjönk, så dom blev eld och lågor över detta.

Utställningen innehöll en hel del föremål som bärgats från vraket, samt en massa information och uppbyggda replikas över hur det såg ut. Det var väldigt spännande.

Tyvärr fick vi inte fota inne på utställningen… Alla dagens bilder är tagna med mobiltelefonen, så ingen bra kvalité tyvärr.

På kvällen var det till slut dagens höjdpunkt, showen One, med Cirque du Soleil. Det är en show som baserar sig på Michel Jacksons musik, och showen var helt magisk. Cirque du Soleil sysslar med gräddan av avancerad akrobatik, och detta blandat med bra musik och en häftig ljusshow skapade ett mästerverk. Vi fick plats på rad 4 så vi såg väldigt bra!

Det var otroligt att se med vilken synkronicitet och precision som alla volter och akrobatik genomfördes med. Det var en show utöver det vanliga, och grabbarna satt som ljus med gapande munnar under hela showen.

Framförallt Fabian var lyrisk efteråt, speciellt då hans ansikte prytt ena väggen och då han fick göra high-five upprepade gånger med show-medlemmarna.

Låt oss konstatera att dom sover nöjda efter detta.