San Diego, CA

San Diego, CA

Idag så vaknade vi upp till gassande sol. Man har nästan börjat ta solen för givet, och ibland tycker man till och med att det är lite jobbigt, men bara för en stund, innan man kommer på hur sällan man har det såhär.

Efter lite frukost så åkte vi och tränade igen, och sen så hade vi ett par timmar kvar innan vi skulle bege oss iväg mot San Diego. Dessa timmar tillbringade vi såklart vid poolen. Det var en underbar dag, och trots att det var 35 grader varmt så var det en härlig värme och vi njöt verkligen av poolen och våran mineral-jacuzzi.

Efter badet så duschade vi, packade och hoppade in i bilen med riktning San Diego.

Man slogs verkligen hur fort landskapet förändrades. Från att ha tillbringat ett par dagar i öknen så återkom växtligheten och dom gröna kullarna, och temperaturen sjönk, faktiskt mer än vi hoppats på.

När vi kom fram till hotellet i San Diego så fick man känslan av att det inte riktigt stämde överens med bilderna som vi sett när vi bokade hotellet. Någon hade varit väldigt skicklig när det togs bilder på poolen och rummen.

Till saken hör dock att det är gräsligt dyrt att bo i San Diego, så även om vårt rum kostar 3000:- natten så går det inte att jämföra med rummet i Las Vegas (som verkligen var tip top), där vi bara betalade hälften.

Rummet i San Diego är av klassisk amerikansk 70’tals stil: heltäckningsmattor och tunga möbler i ek, dålig belysning och gardiner som inte varit populära sedan Dallas gick på tv. Vårt rum var dock väldigt stort, med eget vardagsrum. Vardagsrummet var dock sparsamt möblerat med bara en liten soffa, en fåtölj och en liten tv-bänk. Det mesta var alltså tomma ytor, vilket ger ett märkligt utseende. (aldrig funderat på tavlor, lampor i taket nån gång?)

Vi kommer att stanna här i tre dagar, så nu ska vi kolla upp vad vi gör i morgon.

På återseende!