Santa Monica, CA

Santa Monica, CA

Idag så bar det då av till Santa Monica där vi äntligen skulle få tillfälle att bada i havet för första gången på den här resan. Vi hade bokat samma hotell som Jonah bodde på då han var på roadtrip här tidigare för tre år sedan, så vi visste att det skulle vara fräscha rum UTAN heltäckningsmatta för en gång skull.

Vi kom väldigt tidigt, alldeles för tidigt för att checka in, men personalen var väldigt tillmötesgående och ordnade parkering samt standhandukar åt oss, och lovade ringa så fort rummet var klart.

Santa Monica piren

Muscle beach!

Vi drog genast ner mot stranden, hyrde ett par cyklar och tog en tur ner till Venice beach. Det tar ca 20-30 minuter att cykla och det finns en hel del spännande att se på vägen. Vi stannade på Muscle Beach och skaterampen, och när vi tog lunch så ringde hotellet för att meddela att rummet var klart.

Utsikt från Venice beach piren

Utsikt från Venice beach piren

Jonah med grabbarna

Mia

Vi fick även se en delfin i Venice beach som lekte!

Muscle beach i Venice beach

Skaterampen i Venice beach

Mia framför street art i Venice

Baywatch i Santa Monica!

När vi packat in allting så hoppade vi i badkläderna och drog ner till stranden. Grabbarna blev eld och lågor över vågorna och Fabian tyckte att havet slog alla pooler vi varit i hittills. Det var lagom varmt i vattnet och inte ett moln på himlen. En lätt bris gjorde att man inte riktigt kände hur mycket solen tog, vilket Jonah och Mia märkte sedan då de var vackert röda när vi gick upp. Barnen var väl insmorda, så dom klarade sig fint.

En lycklig Felix

Jonah och Felix

YES!

Härliga vågor!

Livet på en pinne

Felix testar ringarna i Muscle beach Santa Monica

På kvällen så åkte vi ner och käkade middag och njöt av solnedgången mot Santa Monica Pier. Det har verkligen varit en underbar dag.

I morgon bär det av norrut, med stopp i San Simeon.