Kreta

Kreta

Mia här, som bloggar från Kreta. Jag bloggar från mobilen så jag blir fåordig. Resan hit gick jätte bra. Vi fick ett kanonrum med egen pool. Något vi inte hade bokat då vår resa är en sista minuten. Positiv överraskning! Imorgon börjar Bamseklubben och fun break samt simskola för barnen. Återkommer!

Dag 2

Felix har börjat Bamseklubben
Fabian har varit på Fun Break och simskola

Bamseparaden

Varmt och skönt 28 grader sol och skön vind. Jag och mamma solade vid havet under förmiddagen.
Kvällsunderhållning med clownerna Coco och Charly!

Dag 3

Dagen idag har lunkat på som igår. Bamseklubb, Fun break, strand, simskola och barnshow på kvällen. Killarna stortrivs!

Dag 4

Fjärde dagen på Kreta. Vi har det underbart, varmt soligt och roligt! Samma som igår, Bamseklubben, Fun break, simskola, bad och bus, Bamseshow och solnedgång! Imorgon ska det tydligen bli varmt, runt 36 grader, hoppas inte det blir en aning för varmt. Lite bilder från dagen..

Dag 5

Idag har det varit supervarmt 35 grader, och som tur är har det blåst lite. Det var ingen Bamseklubb idag så på förmiddagen har vi varit vid havet och badat. Under eftermiddagen har jag och Fabian tränat på att simma i stora bassängen. Snart lossnar det!

Dag 6

Vad gör man när det är supervarmt?  Jo badar! Efter Fun kids och Bamseklubben badade killarna i vår pool. Det är verkligen lyx med egen pool! Om jag hade åkt utan barn kanske jag inte valt att åka Blue village med all inclusive, men med barn är det toppen! Tänkte skriva ett inlägg om hela resan när vi kommit hem!

Tillbaka med pool, jag älskar havet och ligga sola vid havet, men när det är supervarmt och blåser hårda varma vindar är det så skönt med ett dopp i en kall pool. Idag har det varit upp till 40 grader… Fabian hade sin simskola på eftermiddagen och efter det badade vi på grannhotellet.

Dag 7

Sista dagen på Kreta. Vi har haft en underbar tid här och tiden har gått fort. Barnen har gått på sina barnklubbar och simskola så vi har inte haft mycket tid över till annat. Simskolan var sista dagen idag och Fabian fick både medalj och tre märken.

På kvällen hade Felix uppvisning med Bamseklubben, en maraccas-show som han tyckte var så rolig!

Tack och hej från oss! Vi åker hem imorgon kl 12 så vi hinner bada en stund innan bussen hämtar oss. Lämna gärna ett avtryck i kommentaren, kul att veta vem som har följt oss 

:)