Walnut Creek, CA

Walnut Creek, CA

Första stoppet på våran roadtrip 2017. Det var rejält trötta Carneskogs som hämtade ut hyrbilen för att köra första sträckan från San Francisco till Walnut creek. Det var en kort sträcka som bara tog någon timme med all trafik, men eftersom det var mitt i natten för oss så blev det segt ändå. Litegrann hjälpte den stekande solen och alla intryck, så vi lyckades gå in på ångorna hela vägen fram.

Vi hade hyrt in oss på ett av resans billigaste hotell, men blev ganska nöjda ändå då vi kom fram, trots att hotellet låg väldigt nära motorvägen. Vi märkte inte av motorvägen när vi var på rummet, antagligen för att vi stensov mesta delen av tiden.

Vi vaknade dock runt två-tiden och hade svårt att somna om. Vi gav upp vid fyra, då killarna fick kolla iPad och vi själva surfade runt lite. Kl 7 var vi redo för frukost som vi intog på Sunrise Bistro, en riktig amerikansk frukost med pankakor, stekt ägg och bacon. Barnen älskade det!

Vi åkte sedan tillbaka till hotellet så killarna fick bada i den lilla poolen en stund, innan vi kunde checka ut och åkte och köpte kontantkort till mobilen på AT&T.