Santa Fe, NM

Santa Fe, NM

Efter Roswell så bar det av mot Santa Fe. Där blev vi igen glatt överraskade av den underbara arkitekturen, kulturlivet och de glada människorna. Santa Fe kändes precis som en stad man skulle kunna tänka sig att bo i; det var livemusik på torget, underbar mat och klimatet var precis perfekt.

Nu är vi trötta efter en lång dags resande och tittande, så nu blir det att hoppa i kojs, och förhoppningsvis så kan vi se fram emot en lika bra dag i morgon! Vi syns!

Vi passade på att gå och kika på ett konstmuseum dom hade där. Det är nämligen så att Santa Fe är vida känt för sina konstgallerier, och staden anses vara en av världens främsta när det gäller detta. Sen vill man ju försöka klämma in lite kultur ibland också, så att man har något annat att berätta om än barhäng under denna resan.

Hursomhelst så blev det en heldag på galleri, trevliga restauranger, levande musik med dans på torget, och kvällen avslutades med en rundvandring för att att kolla sevärdheter när det blivit lite svalare.