Albuquerque, NM

Albuquerque, NM

Det var inte utan ett litet uns dåligt samvete som vi kom upp till Walter och Skyler Whites hus utanför Albequerque i morse; inte för att vi skulle köpa husvagnstillverkad heroin, utan för att vi egentligen inte visste så mycket om Breaking Bad utan satt utanför huset och Googlade för att kola att vi kört rätt. När vi äntligen insåg att vi var där, så smög vi, som goda svenskar, hörnet fram och parkerade vår bil. Vi hade också den goda smaken att stå en bit ifrån huset tills några lagom feta amerikanare drog upp framför huset, gjorde en 20 sek photoshoot och drog vidare.
Fuck you, tänkte vi, eftersom amerikanarna hade bredaschlat sig i vår kameravinkel, så så stegade vi oblygt framför huset och tog en selfie. Här kommer den.. oamerikanskt.

I Albuquerque så hade vi också siktat in oss på att ta linbanan upp till Sandia Peak som ligger på en höjd av 10378 fötter (dom envisas med att mäta i fötter i USA). Det var en hisnande upplevelse att åka upp, och utsikten var bedårande!
I morgon bär det av mot Gallup New Mexico, med slutdestination Sedona, Arizona. Väl mött!