Sedona, AZ

Sedona, AZ

Helt plötsligt så kom vi ut ifrån öknen i New Mexico till Arizona, och allt började bli lite grönare, helt tvärtemot vad jag hade trott.
Bergen tornade fram och tjillevippen så var vi i Sedona. Vi började med att checka in på vårt “lyxhotell” som vi skulle unna oss efter en veckas boende på sunkhotell och begav oss mot bergen; det var en underbar upplevelse. Sedona är verkligen en pärla gömt bland höga, hårda berg.

Sedona ligger oerhört vackert till, och det är precis som om man hamnat i en miniatyr version av Grand Canyon.

När vi var uppe och kollade bergen så träffade vi två snubbar som ägnade sig åt hula hoop. Antar att det inte var det enda dom ägnade sig åt, men kul var det i alla fall.

Allt var dock inte roligt idag. Vi var tvungna att tvätta kläder. Väl borta i tvätterian så träffade vi en som bodde i närheten som rekommenderade oss den bästa mexikanska restaurang som fanns. Den var faktiskt nummer två i landet.
Efter besöket där så insåg man att det svenska fredagsmyset verkligen håller bra i jämförelse, men att tequilan som fanns där, inte hade någon jämförelse i sverige förutom att den också gjorde en väldigt trött….. godnatt!