Highway One / San Francisco, CA

Highway One / San Francisco, CA

Idag så vaknade vi upp med en underbar utsikt. Vi hade lyckats fixa rum i en liten stuga på Highway One, och eftersom det varken fanns internet eller någon som helst uppkoppling så kände man sig helt plötsligt ett med naturen. Vi hade hamnat i Gorda, en liten punkt som antagligen inte ens går att uppbringa på kartan. Tydligen så kan man se valar utanför i bukten, men några valar fick vi inte se skymten av.

Resan efter Highway One var tyvärr väldigt mulen och molnig, så dom klassiska klarblå bilderna som man hade önskat gick tyvärr inte att uppbringa. Utsikten var dock hänförande, och man kan förstå att turister vallfärdar hit.

Efter många om och men, och med tung trafik så anlände vi till vårar hotell i SF.

Eftersom vi har varit ute länge på vägen så behövde vi tvätta kläder igen, och det är så mycket roligare att tvätta kläder i USA än det är i Sverige. Varför kanske ni frågar, jo det är så att här i USA så slänger man in kläderna i tvättomaten och går sen och tar sig en bärs.
Jag hade gärna tvättat oftare om så var fallet hemma. :)